o offroad
sajmu

— što nudimo

Međunarodno sajamsko događanje zamišljeno je kao centralno mjesto regije za predstavljanje proizvođača i trgovaca iz područja auto-moto industrije, industrije sportske opreme i opreme za boravak na otvorenom te cjelokupne ponude kamping opreme od prikolica, kampera i šatora do mobilnih kućica i ostalih rješenja za unapređenje turističke ponude. U sklopu sajamskog dijela osim izlagača proizvođača i trgovaca, posjetiteljima će se predstaviti udruge, društva i klubovi, turističke zajednice i turistički sadržaji Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije. U suradnji sa Ministarstvom turizma predstavit ćemo i pilot projekt „Kamp Stop Adria“, inicijativu za izmjenu zakonske regulative i razvoja turističke ponude kontinentalne Hrvatske.

40.000

kvadrata
izložbenog
prostora

62

različita
izlagača na
sajmu

poligoni
i staze

— suv i ostalA offroad vozila

Osim jedinstvenog izložbenog sajamskog dijela na preko 45.000 m2, nudimo i bogat programski sadržaj na 23.000 m2 sa offroad poligonom za testiranje SUV vozila u prirodnom ambijentu sa 18 poligonskih prepreka, extreeme offroad stazu za natjecanje te motocross stazu za motocikle, četverocikle i brdske bicikle. Urbanizirani offroad poligon prilagođen je testiranju performansi SUV i 4x4 vozila serijske proizvodnje te podloga za obuku vozača u uvjetima izvan ceste. motocross staza svojim je karakteristikama prilagođena za natjecanje motocikala, quadova i brdskih bicikala u suradnji sa motocross i downhill klubovima. Za vrijeme trajanja sajma organizirat će se otvorena natjecanja offroad vozila, motocross, quadova i brdskih bicikala. Za dodatne informacije o natjecanju pošaljite mail na challenge@offroad-camp.eu

1200m

duljina
testnog
poligona

18

različite
mutacije
terena

PREUZMI
KATALOG

— detaljno o projektu

SADRŽAJ
SHOW PARK
PONUDE

Na ukupnoj površini show parka od preko 45.000 m2 smjestili smo izložbene površine prema tematskim cjelinama na kojima će izlagači urediti svoje površine kako bi na originalan način prezentirali svoje proizvode i usluge. Na samom ulazu u sajamski prostor nalazit će se najnoviji modeli automobila i motocikala za koje smo predvidjeli 10.000 m2 izlagačkog prostora. U centralnom dijelu sajma natkrivenog šatorskom konstrukcijom nalazit će se prodajni štandovi ukupne površine od 1.000 m2. U sjevernom dijelu prije ugostiteljske zone i extreeme offroad staze, na 2.000 m2 smjestili smo tematski sve izlagače koji nude opremu za uređenje i održavanje vozila te offroad i moto klubove, planinarska društva, klubove trčanja te vatrogasce i ostale službe.

NOVI AUTOMOBILI

RABLJENI AUTOMOBILI

OPREMA

MOTOCIKLI & QUADOVI

AUTO — MOTO KLUBOVI

TURISTIČKA PONUDA

SADRŽAJ
OFFROAD PARK
PONUDE

U neposrednoj blizini na sjeverozapadnomprilazu Zagreba uz najveći Shopping city na preko 68.000 m2 površine organizirali smo jedinstveni tematski sajam koji osim odlične povezanosti, infrastrukture i besplatnog prijevoza iz Zagreba nudi i izuzetan dodatni sadržaj.Na površini od preko 23.000 m2, osmišljenom kao dodatni sadržaj sajamskom dijelu priredbe izvedene su tri koncepcijske staze koje će svim posjetiteljima pružiti mogućnost testiranja SUV i 4X4 vozila u prirodnim uvjetima te im pružiti dodatni zabavni sadržaj.Kružno smješten offroad poligon na zemljanoj podlozi sa 17 prepreka izrađenih od prirodnih materijala omogućiti će testiranje performansi SUV vozila u stvarnim uvjetima. U centralnom dijelu nalazi se polivalentna motocross staza za motocikle, quadove i bicikle, na kojoj će se moći natjecati svi zainteresirani. U sjevernom dijelu u potpuno prirodnim uvjetima postavljena je extreeme offroad staza za prezentaciju offroad klubova.

offroad poligon

extreme offroad pol

cross / quad staza

downhill bike

SADRŽAJ
CAMPING PARK
PONUDE

U sklopu Show parka na površini od 10.000 m2 u potpuno prirodnom okruženju smješteni su izlagači kamp opreme. Osim kamera, kamp prikolica i šatora u camping parku biti će izložena ponuda mobilnih kućica i sve dodatne opreme za kampiranje, kao i opreme za boravak u prirodi, planinarenje, trčanje, kajaking i skijanje. Organizator u suradnji sa Ministarstvom turizma predstavit će pilot projekt „Kamp Stop Adria“ kojim će se uz reguliranje zakona o kamp stopu predstaviti i potencijal razvoja kontinentalnog turizma u Hrvatskoj. Više uskoro.

izložbeni park

zona za kampiranje

ZADNJE
VIJESTI

— o sajmu

CIJENA
I OTVORENJE

— što nudimo

Srijeda 27.09.
otvorenje

10kn
ulaznica

Ulaznica na sajamsku priredbu naplaćuje se isključivo osobama starijim od 18 godina. Cijena sajamske ulaznice iznosi 10 kn. Ulaznica je ujedno i bon za konzumaciju pića koje se može preuzeti na označenom ugostiteljskom mjestu u sklopu Offroad cornera. Konzumacijskim bonom za piće možete odabrati jedan od tri proizvoda količine 0,3 l (pivo ili sok ili voda).

Kupnjom ulaznice sudjelujete u nagradnoj igri izvlačenja sretnih dobitnika koje će se održati u nedjelju 01.10.2017. u 17:00 sati na glavnoj sajamskoj pozornici. Očekuju vas vrijedne nagrade sponzora.

RASPORED
DOGAĐANJA

— offroad sajma

Srijeda 27.09.
Otvorenje sajma (novinarski dan)

Četvrtak 28.09.
Sajamski dan sa extreeme off road demonstracijom i natjecanjem

Petak 29.09.
Sajamski dan sa motocross natjecanjem motocikala, quadova i bmx/downhill bicikala

Subota 30.09.
Sajamski obiteljski dan – camper’s tracking challenge & BBQ competition + večernji koncert

Nedjelja 01.10.
Sajamski dan sa off road demo programom

OBJAVA
ZA MEDIJE

— sadržaji

U rujnu će se u Zaprešiću, u sklopu Offroad Adventure Campa, održati prvi međunarodni sajam vozila i kamp opreme

Zagreb, 19. srpnja 2017. – Prvi i jedinstveni međunarodni sajam automobila, motocikala te kamping i prateće opreme za boravak u prirodi Westgate Offroad Adventure Camp održat će se od 27. rujna do 1. listopada 2017. godine kod Westgate Shopping Citiya u Zaprešiću.

Na površini od 65.000 m2 prostirat će se čak tri tematska parka - Camping park, Show park i Offroad park.

U sklopu Camping parka, prvog takve vrste u regiji, brojni izlagači će predstaviti novitete iz sve popularnijeg kamperskog turizma, a osim izložbeno-prodajnog sadržaja, posljetitelji će se moći upoznati i s ponudom kamp-stopa kao sve popularnijim načinom aktivnog odmora.

U sklopu Show parka predstavit će se noviteti i iz auto industrije, testna i rabljena vozila, motocikli, quadovi i bicikli te oprema za planinarenje, trčanje i slobodno vrijeme na otvorenom.

Veliki Offroad park prostirat će se na preko 23.000 metara kvadratnih, a u sklopu kojeg će posjetitelji moći isprobati atraktivna SUV i terenska vozila i uživati u natjecanjima na ekstremnoj offroad stazi kao i u utrkama motocikala, quadova i downhill bicikala na motocross stazi.